Μενού
Το καλάθι σας

DD1 Beginner

DD1 Beginner

Κωδικός Προϊόντος: DD1.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Blue on White   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.001F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dove Of Peace With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Power   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
5,20€
Χωρίς ΦΠΑ:4,19€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.017
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Four Leaf Clover   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρ..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.002
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Home Sweet Home   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρω..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.037F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - LLama Heart With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.012F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Love With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.029F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Magic Narwhal With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.028F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Sea Star With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολο..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.009
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Smiling Face   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.006
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Smitten   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον π..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.043F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Uni Prayer With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ο..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)