Μενού
Το καλάθι σας

DD3 Beginner

DD3 Beginner

Κωδικός Προϊόντος: 50485
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Alien  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκι..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.028
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Baby Brollie   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνα..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50498
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bird of Paradise  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.030
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Blossom   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σα..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50460
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Colored CatΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diam..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.031
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Daisy   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Daisy Lady   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50478
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - DeerΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond Dot..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50482
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Doggie LoveΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diam..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50492
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - DolphinΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50486
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dragon EyeΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamo..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50447
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flip FlopsΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamo..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Mandala
-10 %
Κωδικός Προϊόντος: DD3.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Mandala   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε το..
13,50€ 15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Κωδικός Προϊόντος: 50480
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flying Unicorn   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50484
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Galaxy Unicorn   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Happy Day Sunflower   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Holy Cross
-10 %
Κωδικός Προϊόντος: DD3.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Holy Cross   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
13,50€ 15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Κωδικός Προϊόντος: 50499
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - KiteΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond Dot..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.026
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Love Rainbow   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πί..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Lucky Me
-10 %
Κωδικός Προϊόντος: DD3.019
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Lucky Me   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα..
13,50€ 15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 34 (2 Σελ.)