Μενού
Το καλάθι σας

DD5 Intermediate

DD5 Intermediate

Κωδικός Προϊόντος: DD5.030
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Aero Bear   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα ..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Baby Tiger Roly Poly   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε ..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: DDK5.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Baby Tiger Roly Poly (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και..
36,90€
Χωρίς ΦΠΑ:29,76€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.057
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Ballet Bear   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.033
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Be the Queen   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνα..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.078
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Black Panther Spy   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.018
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Cat Lady   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σ..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.073
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Charity   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σα..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.011
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Chrissy Kitty   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίν..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.037
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dahlia   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.040
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Daisy-A-Day   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.071
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Faith   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.024
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Feather Whispers   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.055
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Festive Bouquet   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον π..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.014
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flutter by Blue   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον π..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.016
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flutter by Gold   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον π..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.017
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flutter by Mauve   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον ..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.015
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flutter by Pink   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον π..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: DDK5.015
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flutter by Pink (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ..
36,90€
Χωρίς ΦΠΑ:29,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDK5.020
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flutter by Red (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολο..
36,90€
Χωρίς ΦΠΑ:29,76€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 69 (4 Σελ.)