Μενού
Το καλάθι σας

DD8 Intermediate

DD8 Intermediate

Κωδικός Προϊόντος: DQ8.015
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Alpine Retreat (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.006
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Baby Pie (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ο..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bengal Magic
-20 %
Κωδικός Προϊόντος: DD8.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bengal Magic   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κ..
27,90€ 34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.019
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Blue Grass (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.020
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bubbles (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολ..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Classical Jazz (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Daily Prayer (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κ..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: 49353
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flamingo Duo    Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
33,50€
Χωρίς ΦΠΑ:27,02€
Κωδικός Προϊόντος: DD8.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flipper   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σα..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.022
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Frosty Light (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κ..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.016
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Gouldian Finch (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.018
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Hibiscus in bloom (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφί..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Kaleidoscope Walk
-20 %
Κωδικός Προϊόντος: DD8.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Kaleidoscope Walk   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον..
27,90€ 34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.023
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Little Darlings (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδα..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DD8.002
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Oranging Around   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον π..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Rainbow Zebras
-20 %
Κωδικός Προϊόντος: DD8.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Rainbow Zebras   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
27,90€ 34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Reflections (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.011
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Sweet Perch (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DD8.017
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Tall & Tender   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DD8.015
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Tango Passion   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίν..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 23 (2 Σελ.)