Μενού
Το καλάθι σας

DDS Starter

DDS Starter

Κωδικός Προϊόντος: DDS.021
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Autumn Dream   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.025
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Autumn Mandala 1   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.026
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Autumn Mandala 2   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bliss Bud   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίν..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.029
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Mandala 1   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Mandala 2
Εξαντλημένο
Κωδικός Προϊόντος: DDS.030
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Mandala 2   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.024
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Happy Halloween   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.023
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Itsy Bitsy   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πί..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.011
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Lucky Leaves   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.006
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Morocco Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Mr Handsome
Εξαντλημένο
Κωδικός Προϊόντος: DDS.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Mr Handsome   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.022
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Night Glider   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Passion Flower Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.027
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Patchwork Mandala 1   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρω..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.028
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Patchwork Mandala 2   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρω..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.010
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Peace Man   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίν..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.017
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Snowflake Sparkle   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.020
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Sugar Skull   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον π..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.014
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Texas Bloom   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον π..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Εμφάνιση 1 έως 19 από 19 (1 Σελ.)