Μενού
Το καλάθι σας

Diamond Dotz - Bracelets

Diamond Dotz - Bracelets

Κωδικός Προϊόντος: DD30.004
Diamond Dotz - Lucky Lucky Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DDTZ11.001
DIAMOND DOTZ® - DOTZIES® - 3 Bracelets - Animal PrintsΔημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!!Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού.Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DDTZ11.010
DIAMOND DOTZ® - DOTZIES® - 3 Bracelets - Daisies Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!!Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού.Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DDTZ11.009
 DIAMOND DOTZ® - DOTZIES® - 3 Bracelets - EthnicΔημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!!Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού.Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ο..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)