Μενού
Το καλάθι σας

Diamond Dotz - Cards

Diamond Dotz - Cards

Κωδικός Προϊόντος: DDG.007
Diamond Dotz - Greeting Card Dreams Come True   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.017
Diamond Dotz - Greeting Card Love Rose   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.002
Diamond Dotz - Greeting Card Love You   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα δ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.011
Diamond Dotz - Greeting Card Make A Wish   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.006
Diamond Dotz - Greeting Card Welcome Baby   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.025
Diamond Dotz - Greeting Cards Cup Cake Thank You   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.016
Diamond Dotz - Greeting Cards Love Balloons   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την μ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.001
Diamond Dotz - Greeting Cards Magic   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα δια..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.005
Diamond Dotz - Greeting Cards Thank You Heart   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)