Μενού
Το καλάθι σας

Diamond Dotz - Christmas Gallery

Diamond Dotz - Christmas Gallery

Κωδικός Προϊόντος: DD3.013
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Kitten Glow   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.023
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Penguin Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.012
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Pup & Mouse   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.036
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Tree Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.037
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Wreath Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.025
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Poinsettia Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.016
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Puppy Stocking   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.021
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Red Bauble Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.029
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Santa Claus Sack Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.014
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Snow Family   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.034
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Snowman Cap Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Snug Christmas Kitty
-10 %
Κωδικός Προϊόντος: DD3.017
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Snug Christmas Kitty   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολο..
13,50€ 15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.020
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Blue Bauble   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.018
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Christmas Angel   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξι..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.026
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Christmas Gifts   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.023
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Christmas Penguin   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.028
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Christmas Reindeer   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μα..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.035
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Christmas Star   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλά..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.036
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Christmas Tree Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.037
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Christmas Wreath   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξι..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 26 (2 Σελ.)