Μενού
Το καλάθι σας

Diamond Dotz

Diamond Dotz - Accessory Pack DDA.001
Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: DDA.001
Diamond Dotz - Accessory Pack    Το κιτ περιέχει: Από 2 τεμάχια σκαφάκια για τις ψηφίδες, 2 τεμάχια ειδικό στυλό με λαβή και 2 τεμάχια ειδικό κερί ..
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,06€
Κωδικός Προϊόντος: DD30.001
Diamond Dotz - Animal Prints Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφί..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DTZ11.007
Diamond Dotz - Blues Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.009
Diamond Dotz - Christmas Bauble Antique  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμαντάκια D..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.010
Diamond Dotz - Christmas Bauble Traditional Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμαντάκια Dia..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDA.035
Diamond Dotz - Christmas Decorations   Δημιουργήστε αστραφτερά στολίδια με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του στολιδιου. Μπορειτε να χρησιμοποιησετε τα Diamond Dotz που σας εχουν περισεψει η να παρετε νεα χ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.003
Diamond Dotz - Christmas Llama  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμαντάκια Diamond Dotz..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.014
Diamond Dotz - Christmas Tree Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!Το τ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.033
Diamond Dotz - Diamond Dotz Greeting Card Balloons on High Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα δι..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.030
Diamond Dotz - Diamond Dotz Greeting Card Bunch of Love DDG.030Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα δ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.035
Diamond Dotz - Diamond Dotz Greeting Card Catch your Dreams  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την μ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.037
Diamond Dotz - Diamond Dotz Greeting Card Heart MosaicΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμαντάκι..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.032
Diamond Dotz - Diamond Dotz Greeting Card Hearts SwirlΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμαντάκι..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.029
Diamond Dotz - Diamond Dotz Greeting Card Lovely Boy  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα δι..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.036
Diamond Dotz - Diamond Dotz Greeting Card Romantic Tulips Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην κάρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα δ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.034
Diamond Dotz - Diamond Dotz Greeting Card Unicorn Wish Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DD30.002
Diamond Dotz - Geometric Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφί..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.007
Diamond Dotz - Greeting Card Dreams Come True   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.017
Diamond Dotz - Greeting Card Love Rose   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμαντά..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.002
Diamond Dotz - Greeting Card Love You   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρτας Ταιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμαντάκ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 637 (32 Σελ.)