Μενού
Το καλάθι σας

Το Προφίλ μας


Το Now Loading είναι ένας πολυχώρος που θα βρείτε όλα αυτά τα προϊόντα που είναι απαραίτητα και χρειάζεστε, σε σχέση με την οικιακή σας οπτικοακουστική ψυχαγωγία και επικοινωνία! Από τα πολλά, όλων των ειδών αξεσουάρ για το γνωστό smartphone κινητό σας, το tablet ή το laptop σας, μέχρι όλα τα αξεσουάρ και περιφερειακά είδη για το gaming, τα επιτραπέζια παιχνίδια, και τις ταινίες.

 

Το Now Loading λειτουργεί ως κατάστημα οικιακής ψυχαγωγίας από το 2002. Επί σειρά ετών η ποικιλία των προϊόντων τεχνολογίας ικανοποιεί τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών φίλων μας επισκεπτών – καταναλωτών. Μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένες προτάσεις, τη δική σας εξατομικευμένη πρόταση, οικιακής ψυχαγωγίας σε ένα κατάστημα με έμπνευση και συνεχή ενημέρωση σε διαφορετικούς αλλά και συμπληρωματικούς τομείς όπως: ταινίες και κόμικς, κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, ψηφιακά, ήχος και εικόνα, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.

 

Επιθυμία μας είναι να παρέχουμε όλα τα προϊόντα σχετικά με την οπτικοακουστική οικιακή ψυχαγωγία και διασκέδαση στο σπίτι. Ιδιαίτερο τμήμα αποτελεί η πλούσια συλλογή μας από τα επιτραπέζια και συναρμολογούμενα παιχνίδια, καθώς και τα τελευταία ηλεκτρονικά παιγνίδια, που καλύπτουν όλες τις κονσόλες PLAYSTATION, XBOX, NINTENDO, PC. Και φυσικά ότι άλλο συνοδεύει το αγαπημένο παιχνίδι, όπως συλλεκτικές φιγούρες, ταινίες κλπ.

 

Αυτός είναι λοιπόν ο στόχος του Now Loading : Να είναι ο προορισμός και το δικό του e-shop, στον οποίο κάθε μέλος της οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας, βρίσκει ό,τι και όταν το χρειάζεται, για να περάσει δημιουργικά και ευχάριστα το χρόνο του.

 

 

Καλή σας Διασκέδαση!!!