Μενού
Το καλάθι σας

Συσκευές Μασάζ

Συσκευές Μασάζ

Κωδικός Προϊόντος: MF-ROLLFOLD-001
Το MASSROLL™ είναι ένας επεκτάσιμος και πτυσσόμενος κύλινδρος αφρού. Ένας επαναστατικός κύλινδρος αφρού που είναι τόσο συμπαγής και χωράει στην ταξιδιωτική σας τσάντα. Είναι σχεδιασμένο για έναν αρχάριο ή ακόμα και έναν κορυφαίο αθλητή για να κυλήσει εύκολα. Επεκτείνεται μέχρι τα 35 cm και είναι πτυ..
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,24€
Κωδικός Προϊόντος: MF-BALLPRO
Το χρυσό κλειδί για την ανακούφιση του πόνου των μυών σας είναι η επιλογή του σωστού εργαλείου. Μια μπάλα μασάζ μπορεί να είναι το τέλειο νέο όπλο σας κατά του μυϊκού πόνου. Η χρήση μιας μπάλας μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των μυϊκών τραυματισμών. Η δονητική μπάλα μασάζ MASSBALL™ έχει ορισμ..
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,24€
Κωδικός Προϊόντος: MF-MINIPG-001
Μεγάλη ισχύς σε μικρό μέγεθος Το Massgun Mini είναι ο μικρός τύπος της σειράς Massgun. Παρέχει μια ισχυρή γροθιά κατά του μυϊκού πόνου σε ένα πιο συμπαγές μέγεθος. Μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να ανακουφίσει την ένταση των μυών. Η έντονη δόνηση μπορεί επίσης να βοηθήσει στη χα..
129,90€
Χωρίς ΦΠΑ:104,76€
Κωδικός Προϊόντος: MF-PG-001
Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος Το Πιστόλι Μασάζ στοχεύει στη μείωση της φλεγμονής με την απομάκρυνση μέσω των κινήσεων του των εξωκυτταρικών υγρών, όπως το λεμφικό υγρό και το φλεβικό αίμα, από τον μυϊκό ιστό προς το κυκλοφορικό σύστημα. Μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση των σφιχτών μυών, στη δ..
149,90€
Χωρίς ΦΠΑ:120,89€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)