ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Συσκευές Καθαρισμού & Αξεσουάρ

Συσκευές Καθαρισμού & Αξεσουάρ

ADLER STEAM CLEANER WITH A SET OF NOZZLES ADLER STEAM CLEANER WITH A SET OF NOZZLES
Εξαντλημένο
Κωδικός Προϊόντος: AD7038
Ο ατμοκαθαριστής με ένα σετ λειτουργικών ακροφυσίων είναι μια αποτελεσματική λύση στα προβλήματα τόσο του καθημερινού όσο και του περιστασιακού καθαρισμού. Ο ατμός που εκπέμπεται υπό υψηλή πίεση φτάνει σε δυσπρόσιτα σημεία. Με τη σειρά της..
56,33€
Χωρίς ΦΠΑ:45,43€
Κωδικός Προϊόντος: BBZ41FGALL
Η νέα σακούλα σκόνης PowerProtect εξασφαλίζει υψηλή ισχύ αναρρόφησης - για ηλεκτρικές σκούπες που έχουν χαμηλής ισχύς κινητήρες – ακόμη και όταν η σακούλα γεμίζει. Με νέα τεχνολογία υλικών για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έως και 50% πιο μακροχρόνια απόδοση: Λιγότερο συχνές αλλαγές σακούλας χάρη στη με..
12,61€
Χωρίς ΦΠΑ:10,17€
Κωδικός Προϊόντος: CR7046
Η ηλεκτρική σκούπα χειρός CR 7046 χωρίς σακούλα είναι μια επαγγελματική συσκευή υψηλής απόδοσης, ιδανική για άνετο καθαρισμό πολλών δωματίων και του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα υψηλής ποιότητας θα λειτουργήσει σε κάθε σπίτι. Μια μπαταρία ιόντων λιθίου 2200 mAh θα σας επ..
69,35€
Χωρίς ΦΠΑ:55,93€
Κωδικός Προϊόντος: CK-MVC-01
ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ Καθαρίστε εύκολα το πληκτρολόγιο, το φορητό υπολογιστή, το γραφείο, το αυτοκίνητο κ.λπ Πρακτική φορητή σχεδίαση με ενσωματωμένη μπαταρία Φορητή ηλεκτρική σκούπα 2 σε 1 Ισχυρή αναρρόφηση για τον καθαρισμό σκόνης και βρωμιάς από π.χ. πληκτρολόγια, εσωτερικό αυτοκινήτου ή άλλα μέρη..
11,20€
Χωρίς ΦΠΑ:9,03€
Κωδικός Προϊόντος: MS7020.1
  Ανταλλακτικά επιθέματα μικροϊνών για σφουγγαρίστρα ατμού MS7020 5 τεμ  ..
11,20€
Χωρίς ΦΠΑ:9,03€
Κωδικός Προϊόντος: MS7020
Ο καθαρισμός και ειδικά το πλύσιμο δαπέδων είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τη διατήρηση του σπιτιού σας καθαρό και τακτοποιημένο, αλλά σίγουρα δεν είναι πολύ δημοφιλές. Συνήθως πρέπει να θυμόμαστε τους κατάλληλους κα