Μενού
Το καλάθι σας

Diamond Dotz - Κορνίζες

Diamond Dotz - Κορνίζες

Κωδικός Προϊόντος: DQK12.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Autumn Wolf με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε..
62,50€
Χωρίς ΦΠΑ:50,40€
Κωδικός Προϊόντος: DDK5.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Baby Tiger Roly Poly (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρ..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Κωδικός Προϊόντος: DQK7.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Ballet Slippers με κορνίζα ( Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδα..
41,80€
Χωρίς ΦΠΑ:33,71€
Κωδικός Προϊόντος: DQK9.011
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Besties με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον..
51,80€
Χωρίς ΦΠΑ:41,77€
Κωδικός Προϊόντος: DQK9.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Blue Bay με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε το..
51,80€
Χωρίς ΦΠΑ:41,77€
Κωδικός Προϊόντος: DQK8.020
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bubbles με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον..
45,50€
Χωρίς ΦΠΑ:36,69€
Κωδικός Προϊόντος: DQK8.010
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Classic Arrangement με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολο..
45,50€
Χωρίς ΦΠΑ:36,69€
Κωδικός Προϊόντος: DQK8.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Classical Jazz με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώ..
45,50€
Χωρίς ΦΠΑ:36,69€
Κωδικός Προϊόντος: DQK8.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Crystal Shore με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώσ..
45,50€
Χωρίς ΦΠΑ:36,69€
Κωδικός Προϊόντος: DQK9.012
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dolphin Sunset με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώ..
51,80€
Χωρίς ΦΠΑ:41,77€
Κωδικός Προϊόντος: DDK5.015
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flutter by Pink (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώ..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Κωδικός Προϊόντος: DDK5.020
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flutter by Red (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Κωδικός Προϊόντος: DQK8.017
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Classic Arrangement με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολο..
45,50€
Χωρίς ΦΠΑ:36,69€
Κωδικός Προϊόντος: DQK9.010
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Forest Babe με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε..
51,80€
Χωρίς ΦΠΑ:41,77€
Κωδικός Προϊόντος: DQK10.013
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Graceful Swimmer με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλη..
59,00€
Χωρίς ΦΠΑ:47,58€
Κωδικός Προϊόντος: DDK6.029
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Green Eyed Beauty (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Κωδικός Προϊόντος: DDK5.035
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Heartfelt (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πί..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Κωδικός Προϊόντος: DQK10.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Italian Summer με κορνίζα (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώ..
59,00€
Χωρίς ΦΠΑ:47,58€
Κωδικός Προϊόντος: DDK6.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Jaguar Prowl (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλ..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Κωδικός Προϊόντος: DDK5.028
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Leopard Spy (με κορνίζα)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε το..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 31 (2 Σελ.)