Μενού
Το καλάθι σας

Μαξιλάρια

Μαξιλάρια

Κωδικός Προϊόντος: DD16.002
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dancing Fish   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλάρια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο χρώμα ψη..
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.009
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Diamond Dotz Pillow Kit Sparkle Garden Blue   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλάρια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο σ..
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.010
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Diamond Dotz Pillow Kit Sparkle Garden Pink   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλάρια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο σ..
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Dragonfly Earth   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλάρια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.006
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Papillon Bleu   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλάρια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο χρώμα ψ..
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Papillon Mauve   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλάρια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο χρώμα ..
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Papillon Vert   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλάρια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο χρώμα ψ..
34,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,42€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Turtle Journey   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλάρια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο χρώμα ..
34,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,42€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.012
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Camellia Rose BouquetΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαν..
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.013
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Magnolias on Blue1   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα..
34,50€
Χωρίς ΦΠΑ:27,82€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.014
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Magnolias on Blue2   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνα..
34,50€
Χωρίς ΦΠΑ:27,82€
Κωδικός Προϊόντος: DD16.007
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Papillon Abricot Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλάρια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας ..
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.042
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Butta Flutta   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστο..
14,29€
Χωρίς ΦΠΑ:11,52€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.044
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Flower Crown   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστο..
14,39€
Χωρίς ΦΠΑ:11,60€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.041
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Kitty Glow   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχ..
14,35€
Χωρίς ΦΠΑ:11,57€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.045
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Llama Party   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοι..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.038
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Love Rest   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.039
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Love You   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.043
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Pearl Swimmer   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.040
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Summer Sparkle   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίσ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)