Μενού
Το καλάθι σας

Diamond Dotz

Diamond Dotz

Κωδικός Προϊόντος: DD6.039
Diamond Dotz - Baby Shark Chomp It Up!Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια D..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.076
Diamond Dotz - Canyon FlightΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond Dot..
38,90€
Χωρίς ΦΠΑ:31,37€
Κωδικός Προϊόντος: DDG.009
Diamond Dotz - Christmas Bauble Antique  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια της καρταςΤαιριάξτε το σύμβολο στην καρτα με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε την με τα διαμαντάκια D..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.068
Diamond Dotz - Festive Cheer DD9.068Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Dia..
38,50€
Χωρίς ΦΠΑ:31,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.069
Diamond Dotz - Jellyfish SwishΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond D..
38,50€
Χωρίς ΦΠΑ:31,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.078
Diamond Dotz - Luminous FishΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond Dot..
38,90€
Χωρίς ΦΠΑ:31,37€
Κωδικός Προϊόντος: DDAH20107
Diamond Dotz - Magical MysteriesΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Dia..
38,90€
Χωρίς ΦΠΑ:31,37€
Κωδικός Προϊόντος: SD2.404
Diamond Dotz - Whisper RedΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond Dotz...
12,30€
Χωρίς ΦΠΑ:9,92€
Κωδικός Προϊόντος: SD2.408
TemptationΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond Dotz.Το τελικό αποτέλ..
11,55€
Χωρίς ΦΠΑ:9,31€
Κωδικός Προϊόντος: SD2.403
Whisper PurpleΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond Dotz.Το τελικό απ..
10,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,62€
Κωδικός Προϊόντος: DD12.063
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Conwy Castle, Wales Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τα δι..
59,90€
Χωρίς ΦΠΑ:48,31€
Κωδικός Προϊόντος: DQ9.021
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -   I am Exotic (Τετράγωνα Diamonds)Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε ..
38,90€
Χωρίς ΦΠΑ:31,37€
Κωδικός Προϊόντος: DQ11.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Chapel in the snow (Τετράγωνα Diamonds)Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον..
54,70€
Χωρίς ΦΠΑ:44,11€
Κωδικός Προϊόντος: DQ11.002
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Christmas Window (Τετράγωνα Diamonds)Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον π..
54,90€
Χωρίς ΦΠΑ:44,27€
Κωδικός Προϊόντος: DD13.038
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Dragon's Lair Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τα δι..
68,00€
Χωρίς ΦΠΑ:54,84€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Herald of Spring #DD21.008
Νέο Προϊόν
Κωδικός Προϊόντος: DD21.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Herald of SpringNEW MASTER CLASS SERIESΗ απόλυτη ζωγραφική με διαμαντάκια σε πολυτελή συσκευασία! Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακ..
179,90€
Χωρίς ΦΠΑ:145,08€
Κωδικός Προϊόντος: DD10.056
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Kookaburra & Gum BlossomΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας..
46,90€
Χωρίς ΦΠΑ:37,82€
Κωδικός Προϊόντος: DD12.072
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Lakeside Red CanoeΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τα δια..
59,90€
Χωρίς ΦΠΑ:48,31€
Κωδικός Προϊόντος: DD12.075
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Olive Orchard (après Van Gogh) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πί..
59,90€
Χωρίς ΦΠΑ:48,31€
Κωδικός Προϊόντος: DQ9.026
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Seascape (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδα..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 545 (28 Σελ.)