Μενού
Το καλάθι σας

DD1 Beginner

DD1 Beginner

Κωδικός Προϊόντος: DD1.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Blue on White   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίν..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dove Of Peace   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίν..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.001F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dove Of Peace With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλη..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.007
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Ever Living Rainbow   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τ..
6,75€
Χωρίς ΦΠΑ:5,44€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.007F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Ever Living Rainbow With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ..
11,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Power DD1.008
-23 %
Κωδικός Προϊόντος: DD1.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Power   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
5,29€ 6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,27€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.017
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Four Leaf Clover   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον ..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.002
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Home Sweet Home   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον π..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.010
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Kool Kat   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σ..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.037F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - LLama Heart With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.012
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Love   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας μ..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.012F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Love With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.029F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Magic Narwhal With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλη..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.024F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Pretty Pony Kit with Frame  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.001F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Rainbow Butterfly   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνα..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.028F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Sea Star With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.009
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Smiling Face   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
6,70€
Χωρίς ΦΠΑ:5,40€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.009F
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Smiling Face With Frame   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.006
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Smitten   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σα..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Κωδικός Προϊόντος: DD1.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - White on Blue   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίν..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 21 (2 Σελ.)