Μενού
Το καλάθι σας

DD3 Beginner

DD3 Beginner

Κωδικός Προϊόντος: 50485
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Alien  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκι..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.028
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Baby Brollie   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας μ..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Κωδικός Προϊόντος: 49292
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - BEE 49292Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamon..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,24€
Κωδικός Προϊόντος: 50498
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bird of Paradise  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.030
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Blossom   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα ..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ:11,94€
Κωδικός Προϊόντος: 50460
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Colored CatΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diam..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.031
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Daisy   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα δι..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Daisy Lady   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας μ..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Κωδικός Προϊόντος: 50478
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - DeerΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond Dot..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50482
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Doggie LoveΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diam..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50492
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - DolphinΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50447
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flip FlopsΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamo..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Mandala   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα..
13,75€ 15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,09€
Κωδικός Προϊόντος: 50480
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flying Unicorn   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50484
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Galaxy Unicorn   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.002
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Good Fortune Pomegranates   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τ..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Happy Day Sunflower   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίν..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Holy Cross   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας μ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Jiven DD3.020 Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Jiven DD3.020
Εξαντλημένο
Κωδικός Προϊόντος: DD3.020
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Jiven   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κωδικός Προϊόντος: 50499
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - KiteΔημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Diamond Dot..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 42 (3 Σελ.)