Μενού
Το καλάθι σας

DD6 Intermediate

DD6 Intermediate

Κωδικός Προϊόντος: DD6.030
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - 4 Seasons Sparkle   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τ..
24,80€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Κωδικός Προϊόντος: 51148
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Angel   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σα..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.031
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Shower   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον..
24,80€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.002
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Gekko Paua   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.029
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Green Eyed Beauty   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολ..
24,80€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.033
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Honey Pot Bear Hide & Seek   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.032
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Honey Pot Bear Lolly Pop Lick   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Kissing Kangas   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας..
24,80€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.007
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Lovely Boy   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πί..
24,50€
Χωρίς ΦΠΑ:19,76€
Κωδικός Προϊόντος: 51146
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Nativity   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.034
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Orchid Spray Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τα διαμαντ..
24,50€
Χωρίς ΦΠΑ:19,76€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.006
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Pineapple Crush   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σα..
24,80€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Rainbow Dream   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: 51141
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Reindeer   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.009
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Relax-A-Bear   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
24,40€
Χωρίς ΦΠΑ:19,68€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.035
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Standing Tall  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: 51147
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Star   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD6.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Yellow Rose Bouquet   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώσ..
24,50€
Χωρίς ΦΠΑ:19,76€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - You and Me DD6.004 Ψηφιδωτό Diamond Dotz - You and Me DD6.004
-10 %
Κωδικός Προϊόντος: DD6.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - You and Me   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πί..
22,50€ 24,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,15€
Εμφάνιση 1 έως 19 από 19 (1 Σελ.)