Μενού
Το καλάθι σας

DD7 Intermediate

DD7 Intermediate

Κωδικός Προϊόντος: DQ7.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Ballet Slippers (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοι..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.015
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Believe In Miracles   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.039
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bunch Of Love   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλή..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.049
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Cool Combi   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσ..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.032
 Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Fishy Kissy   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλ..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Heart   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρ..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.034
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Good Fortune Cardinal   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.031
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Green Tree Frog   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκ..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.010
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Halloween Magic   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολ..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.009
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Haunt Me   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.035
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Hug A Pug   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε..
29,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,79€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.050
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Jazz Bar   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: 50455
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Kitten  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.052
 Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Kitten Peek   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλ..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.012
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Koala Snack   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρω..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.045
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Koi Portrait   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρ..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.002
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Leopard Look   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρ..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Κωδικός Προϊόντος: DD7.018
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Lulu Llama   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσ..
29,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,79€
Κωδικός Προϊόντος: 50454
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Mandala Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Di..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Κωδικός Προϊόντος: 51150
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Mermaid Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια Di..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 45 (3 Σελ.)