Μενού
Το καλάθι σας

DD8 Intermediate

DD8 Intermediate

Κωδικός Προϊόντος: DQ8.015
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Alpine Retreat (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολο..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.009
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Arabian Beauty (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολο..
34,50€
Χωρίς ΦΠΑ:27,82€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.006
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Baby Pie (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώσ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bengal Magic DD8.001 Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bengal Magic DD8.001
-15 %
Κωδικός Προϊόντος: DD8.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bengal Magic   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλ..
29,50€ 34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:23,79€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.019
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Blue Grass (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.020
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bubbles (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.010
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Classic Arrangement (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Classical Jazz (Τετραγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολο..
34,50€
Χωρίς ΦΠΑ:27,82€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Crystal Shore (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Daily Prayer (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: 49371
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - English Roses Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα διαμαντάκια D..
33,50€
Χωρίς ΦΠΑ:27,02€
Κωδικός Προϊόντος: DD8.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flipper   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τα ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.017
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Footy Pup (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: DD8.013
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Fox Bliss   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.022
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Frosty Light (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλ..
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,81€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.016
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Gouldian Finch (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολο..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.018
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Hibiscus in bloom (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Κωδικός Προϊόντος: 49302
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - High Heels   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με τ..
33,50€
Χωρίς ΦΠΑ:27,02€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Little Champs (Τετράγωνα Diamonds) DQ8.014 Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Little Champs (Τετράγωνα Diamonds) DQ8.014
-15 %
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.014
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Little Champs (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκ..
29,50€ 34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:23,79€
Κωδικός Προϊόντος: DQ8.023
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Little Darlings (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολ..
34,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,06€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 35 (2 Σελ.)