Μενού
Το καλάθι σας

DD9 Intermediate

DD9 Intermediate

Κωδικός Προϊόντος: DD9.029
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - African Elegance   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα ..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.055
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - African Sky   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Antique Butterflies DD9.064 Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Antique Butterflies DD9.064
-16 %
Κωδικός Προϊόντος: DD9.064
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Antique Butterflies Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με ..
32,50€ 38,90€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Κωδικός Προϊόντος: DQ9.011
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Besties (Τετράγωνα Diamonds)  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.011
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - BFF   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τα διαμ..
38,90€
Χωρίς ΦΠΑ:31,37€
Κωδικός Προϊόντος: DQ9.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Blue Bay (Τετράγωνα Diamonds)  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.023
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Blue Hyacinth Macaws   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.057
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Blue Nautilus Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας με ..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.015
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Cherry Blossom Mountain   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DQ9.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Chester (Τετράγωνα Diamonds) Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Country Rooster DD9.049 Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Country Rooster DD9.049
Εξαντλημένο
Κωδικός Προϊόντος: DD9.049
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Country Rooster   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σα..
38,50€
Χωρίς ΦΠΑ:31,05€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.060
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Crystal Garden   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.006
Ψηφιδωτό Diamond Dotz -  Cup Cakes   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σα..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DQ9.009
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Desert Blooms (Τετράγωνα Diamonds)  Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε το..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DQ9.012
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dolphin Sunset (Τετράγωνα Diamonds)Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα.Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σα..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.031
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dotz & Dreams   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα ..
37,50€ 38,90€
Χωρίς ΦΠΑ:30,24€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.013
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Dream Boats   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DQ9.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Field Daisies (Τετράγωνα Diamonds)   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Κωδικός Προϊόντος: DD9.056
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Fjord Travel   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας μ..
38,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Cross DD9.061 Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Cross DD9.061
-16 %
Κωδικός Προϊόντος: DD9.061
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Cross   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σας μ..
32,50€ 38,90€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 49 (3 Σελ.)