Μενού
Το καλάθι σας

DDS Starter

DDS Starter

Κωδικός Προϊόντος: DDS.021
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Autumn Dream DDS.021   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.025
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Autumn Mandala 1 DDS.025   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλή..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Autumn Mandala 2 DDS.026
Εξαντλημένο
Κωδικός Προϊόντος: DDS.026
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Autumn Mandala 2   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.004
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Bliss Bud DDS.004   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε το..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.015
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Busy Buzzz    Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.002
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Butterfly Sparkle   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.012
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Cup Cake Yum   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.018
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Fido   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τα..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.029
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Mandala 1   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.030
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Flower Mandala 2   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.003
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Golden Cross   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.019
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Green Eye Sparkle   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίν..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.023
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Itsy Bitsy   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.008
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Lady Luck   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.011
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Lucky Leaves   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.006
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Morocco Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τα διαμαν..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.001
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Mr Handsome   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τ..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:4,68€
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Night Glider DDS.022
Εξαντλημένο
Κωδικός Προϊόντος: DDS.022
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Night Glider   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.005
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Passion Flower Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με τα..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός Προϊόντος: DDS.007
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Patchwork Heart   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 29 (2 Σελ.)