Μενού
Το καλάθι σας

Diamond Dotz - Bracelets

Diamond Dotz - Bracelets

Κωδικός Προϊόντος: DD30.001
Diamond Dotz - Animal Prints Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφί..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DTZ11.007
Diamond Dotz - Blues Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κα..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DD30.002
Diamond Dotz - Geometric Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφί..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DD30.006
Diamond Dotz - Love Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DD30.004
Diamond Dotz - Lucky Lucky Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DDTZ11.011
Diamond Dotz - Mauves Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας κ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DD30.005
Diamond Dotz - Pets Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DD30.003
Diamond Dotz - Symbolic Bracelets   Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!! Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DDTZ11.010
DIAMOND DOTZ® - DOTZIES® - 3 Bracelets - Daisies Δημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!!Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού.Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κωδικός Προϊόντος: DDTZ11.009
 DIAMOND DOTZ® - DOTZIES® - 3 Bracelets - EthnicΔημιουργήστε αστραφτερά βραχιολάκια με διαμαντάκια Diamond Dotz.!!Τοποθετείστε τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του βραχιολιού.Ταιριάξτε το σύμβολο στο βραχιόλι με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ο..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)