Μενού
Το καλάθι σας

Diamond Dotz - Christmas Gallery

Diamond Dotz - Christmas Gallery

Κωδικός Προϊόντος: DDA.035
Diamond Dotz - Christmas Decorations   Δημιουργήστε αστραφτερά στολίδια με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του στολιδιου. Μπορειτε να χρησιμοποιησετε τα Diamond Dotz που σας εχουν περισεψει η να παρετε νεα χ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κωδικός Προϊόντος: 51148
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Angel   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σα..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.011
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Chrissy Kitty   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας ..
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,92€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.013
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Kitten Glow   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.010
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Lab   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας ..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.023
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Penguin Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.012
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Pup & Mouse   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλή..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.028
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Reindeer Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.036
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Tree Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.037
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Christmas Wreath Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε το..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.055
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Festive Bouquet   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον πίνακα σα..
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:15,97€
Κωδικός Προϊόντος: 51146
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Nativity   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.025
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Poinsettia Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνα..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.016
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Puppy Stocking   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πί..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Κωδικός Προϊόντος: 51141
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Reindeer   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκληρώστε τον ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.012
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Reindeer Gift   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σα..
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:15,97€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.011
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Santa & Teddies   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τ..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Κωδικός Προϊόντος: DD2.029
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Santa Claus Sack Picture   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε το..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DD5.013
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Snow Dance   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακα σας με ..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Κωδικός Προϊόντος: DD3.014
Ψηφιδωτό Diamond Dotz - Snow Family   Δημιουργήστε αστραφτερά έργα τέχνης με τις χρωματιστές ψηφίδες Diamond Dotz, τοποθετώντας τες με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδης επιφάνεια του πίνακα. Ταιριάξτε το σύμβολο στον καμβά με το αντίστοιχο χρώμα ψηφίδας και ολοκλήρωσε τον πίνακ..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 37 (2 Σελ.)