Μενού
Το καλάθι σας

DDP2 Mini Pillows

DDP2 Mini Pillows

Κωδικός Προϊόντος: DDP2.042
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Butta Flutta   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστο..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.044
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Flower Crown   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστο..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.041
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Kitty Glow   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.045
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Llama Party   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοι..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.038
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Love Rest   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.039
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Love You   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστοιχο ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.043
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Pearl Swimmer   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίστ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κωδικός Προϊόντος: DDP2.040
Ψηφιδωτό Mini Pillow Diamond Dotz - Summer Sparkle   Δημιουργήστε αστραφτερά διακοσμητικά μαξιλαράκια με τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! Τοποθετείστε τα διαμαντάκια Diamond Dotz!! με το ειδικό 'στυλό' στην κολλώδη επιφάνεια του μαξιλαριού. Ταιριάξτε το σύμβολο στο μαξιλάρι με το αντίσ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)